Τζον Χορστ: «Ταιριάζει στο στυλ μας ο Καλαϊτζάκης - Τα έχουμε πάει καλά με τους Έλληνες»

Τζον Χορστ: «Ταιριάζει στο στυλ μας ο Καλαϊτζάκης - Τα έχουμε πάει καλά με τους Έλληνες»
Photo Credits: INTIME

Τον Γιώργο Καλαϊτζάκη επέλεξαν οι Μπακς στο νούμερο 60 του draft και ο general manager των «Ελαφιών» τόνισε ότι ταιριάζει στο στυλ που παίζει η ομάδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επιλογή του Γιώργου Καλαϊτζάκη από τους Μπακς στο νούμερο 60 του ντραφτ μίλησε ο General Manager των «ελαφιών», Τζον Χορστ, που τόνισε ότι ο 22χρονος γκαρντ ταιριάζει με το στυλ της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα στοιχεία του Γιώργου Καλαϊτζάκη

«Νομίζω η θέση του είναι γκαρντ/φόργουορντ. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να αναπτυχθεί κάποιος παίκτης όσον αφορά τα φυσικά του προσόντα. Έχει ύψος 2.03 μέτρα, καλό χειρισμό της μπάλας, μπορεί να βελτιώσει το σουτ, διαθέτει υψηλό IQ ενώ και το σώμα του θα χρειαστεί βελτίωση».

Για το αν είχε επικοινωνία μαζί του

«Μίλησα μαζί του και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που θα κάνει θα τα πετύχει αυτά. Είναι πολύ καλό παιδί. Δεν θα έλεγα ότι είναι point-forward, αλλά στις θέσεις 2 και 3 μπορεί να πετύχει στο ΝΒΑ. Εμείς όπως παίζουμε ταιριάζει στο στυλ μας. Επίσης τα έχουμε πάει πολύ καλά με τους Έλληνες παίκτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X