Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Κουφοντίνας

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Μετά τον Δημήτρη Κουφοντίνα ετοιμάζονται να κάνουν αίτημα αποφυλάκισης και οι Γιωτόπουλος, Σ. Ξηρός, Β. Τζωρτζάτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικασθεί 11 φορές ισόβια για πράξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι αποφυλακίστηκε με όρους, την Πέμπτη, ο Ηρακλής Κωστάρης, μέλος της «17 Νοέμβρη», ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, δολοφόνησε τον Παύλο Μπακογιάννη.

Ο Κωστάρης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια, έχοντας λάβει μέρος και σε αρκετές άλλες κακουργηματικές ενέργειες της «17Ν» -μεταξύ άλλων και σε ληστεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και οι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Σάββας Ξηρός και Βασίλης Τζωρτζάτος έχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτημα για αποφυλάκιση, πλην του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος, λόγω της απόδρασης του 2014, το απώλεσε.

Κουφοντίνας: Μπορεί να κάνει αίτηση απόλυσης τον Σεπτέμβριο

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο ο Κουφοντίνας είχε κάνει απεργία πείνας, ζητώντας να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό. Τελικά, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού.

Τότε, με αφορμή την απεργία πείνας του αρχιεκτελεστή της 17Ν, η γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, είχε δηλώσει, ότι ο καταδικασθείς μπορεί να κάνει αίτηση απόλυσης τον Σεπτέμβριο. «Το Σεπτέμβριο του 2021 ο Δημήτρης Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση απόλυσης, κατοχυρώνεται το δικαίωμά του, γιατί κάνει απεργία πείνας;», είχε διερωτηθεί, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X