AEK: Δεν έχει λάβει καταγγελία από FIFA για Σιμάο - Αγνοια δηλώνει ο Πορτογάλος!

Σιμάο: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε φανταστικούς παίκτες στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν έχει λάβει καταγγελία από τον Σιμάο, ενώ και ο Πορτογάλος δηλώνει στους ανθρώπους της ΠΑΕ άγνοια για ενδεχόμενες κινήσεις του μάνατζερ του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής, η «Α’ bola» έκανε λόγο πως ο Νταβίντ Σιμάο έχει καταγγείλει την ΑΕΚ στη FIFA για κακή εργασιακή συμπεριφορά, με την ΠΑΕ να παίρνει άμεσα θέση πάνω στο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, στην ΑΕΚ δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία, αλλά και ο ίδιος ο Σιμάο δήλωσε άγνοια υπό την έννοια ότι αυτός δεν ασχολείται με αυτά και όλα τα χειρίζεται ο μάνατζερ του.

Πάντως δεν φαίνεται αυτή την στιγμή δεδομένο πως όντως έχει κάνει προσφυγή και είναι πιθανό το δημοσίευμα στην Πορτογαλία με αφορμή κάποια πληροφορία για σχετική του πρόθεση, να το έχει πάει κι ένα βήμα πιο κάτω.

Αυτό που ισχύει τις τελευταίες μέρες, είναι ότι υπάρχουν επαφές ανάμεσα στην πλευρά της ΑΕΚ και του παίκτη με στόχο να λυθεί το συμβόλαιό του. Τη δεδομένη στιγμή, αυτό που τονίζει ο Σιμάο είναι ότι δεν έχει κάποια πρόταση από ομάδα για να πάει, όποτε δεν μπορεί να αποχωρήσει από τα Σπάτα.

Όπως και να χει, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία ανησυχία (στην περίπτωση που εν τέλει κάνει προσφυγή ο Σιμάο), καθώς και πληρωμένος είναι και του παρέχεται από την ΠΑΕ ότι και σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X