Ο Σιμάο καταγγέλλει την ΑΕΚ στην FIFA!

Στην Καϊσερισπόρ ο Σιμάο!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την πορτογαλική «A'Bola», ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Βελέζ Μόσταρ, η ΑΕΚ καλείται να διαχειριστεί ακόμη έναν… πονοκέφαλο, καθώς, σύμφωνα με την «A’ Bola», ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της Ενωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μέσος δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από την ΑΕΚ, ζητάει να αποδεσμευτεί από την Ενωση και σύμφωνα με το πορτογαλικό ΜΜΕ, καταγγέλλει την ΑΕΚ για άσχημη συμπεριφορά.

Η «A’ Bola» για Νταβίντ Σιμάο και ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα

«Ο Νταβίντ Σιμάο ζει πολύ δύσκολες μέρες στην Αθήνα. Δεσμευμένος με την ΑΕΚ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχει ενημερωθεί από τον σύλλογο ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο σενάριο.

Εκτός από την αποτροπή να προπονείται με την ομάδα, ο μέσος ισχυρίζεται ότι υπέστη πίεση και εκφοβιστικές πρακτικές από τους υπεύθυνους του ελληνικού συλλόγου. Αυτός ήταν ο λόγος για την καταγγελία που έχει ήδη υποβάλει στη FIFA κατά της ΑΕΚ, στην οποία εκθέτει όλες τις στάσεις που προωθεί ο ελληνικός σύλλογος προκειμένου να τον αναγκάσει να σπάσει το συμβόλαιο, δίχως να αποζημιωθεί οικονομικά.

Συμβουλευμένος και υποστηριζόμενος από την επαγγελματική ένωση παικτών του ποδοσφαίρου, στην καταγγελία που στάλθηκε στο διοικητικό όργανο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Σιμάο ισχυρίζεται επίσης ότι ο σύλλογος δεν του παρέχει όχημα όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε πριν 2 χρόνια.

Επίσης, ο Σιμάο ανακοίνωσε στους Έλληνες ηγέτες ότι θα παραιτηθεί από τους περισσότερους μισθούς που θα έπρεπε να λάβει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, αλλά κι αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους πείσει να τερματίσουν φιλικά το συμβόλαιο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ΑΕΚ σε όσα καταγγέλλει ο Πορτογάλος μέσος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X