ΕΠΟ: Παράταση για την υποβολή των προκηρύξεών σε Super League 1 και 2 έδωσε η Ε.Ε της ΕΠΟ

ΕΠΟ: Ηλεκτρονικά θα γίνουν οι εκλογές
Photo Credits: INTIME

Επίσημο το «όχι» στο αίτημα της δεύτερης κατηγορίας από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, έκανε γνωστό ότι η πρώτη και δεύτερη τη τάξει κατηγορία πήραν παράταση για την υποβολή των προκηρύξεών τους.

Να σημειωθεί ότι επί του θέματος της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν έγινε πολλή συζήτηση, διότι η απόφαση αυτή βλάπτει αρκετούς παίκτες.

«Την άποψή μου την ξέρετε. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, να το κάνουμε», είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Θ. Ζαγοράκης, ο οποίος εξ αρχής επιθυμεί διακαώς να βρεθεί λύση για τους ποδοσφαιριστές που δεν θα ανανεώσουν.

Το αίτημα απορρίφθηκε διότι υπάρχει σαφής αντίθετη πρόβλεψη στον κανονισμό Αδειοδότησης, ο οποίος δεν ήταν δυνατόν να καταστρατηγηθεί καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα υπήρχαν μεγάλοι κίνδυνοι για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.  Η πρόθεση από την πλευρά του προέδρου της Ομοσπονδίας υπήρχε δηλαδή, αλλά σκόνταψε στους κανονισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

«Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.

Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο  Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.

Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X