ΑΕΚ: Γιατί δεν εκτέλεσε πέναλτι ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Γιατί δεν εκτέλεσε πέναλτι ο Μάνταλος
Photo Credits: INTIME

Τι συζητήθηκε ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και η παρέμβαση του Παναγιώτη Κονέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βιώνει από χθες βράδυ μία από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της. Ο αποκλεισμός από το… χωριό του Μόσταρ (5η πόλη της Βοσνίας) και την άσημη Βελέζ, χτύπησε άσχημα στην ψυχολογία της κοινωνίας της ΑΕΚ.

Και η αλήθεια είναι ότι όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ, συνιστούν μία κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία του κλαμπ. Μέχρι να φτάσουμε όμως στον αποκλεισμό, η ΑΕΚ πέταξε την ευκαιρία των 120 λεπτών, ενώ και στη διαδικασία των πέναλτι πέταξε στα σκουπίδια τρεις εκτελέσεις. Από Ανσαριφάρντ, Λόπες και Αραούχο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν και δικαίως, όπως αναμενόμενα ερωτήθηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το γεγονός ότι δεν εκτέλεσε πέναλτι ο Πέτρος Μάνταλος, ο συνήθης εκτελεστής των τελευταίων ετών στην ΑΕΚ.


«Τα πέναλτι τα χτυπάει αυτός που είναι φρέσκος. Σίγουρα θα είπατε γιατί χτύπησε πέναλτι ο ένας ή ο άλλος. Στο δικό μου το σκεπτικό δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιον να χτυπήσει πέναλτι όταν φοβάται. Ρωτάς ποιος θέλει να σουτάρει το πέναλτι. Αυτοί που ανέλαβαν τις εκτελέσεις το ζητήσανε. Τα πέναλτι είναι δεξιότητα και είτε το έχεις είτε όχι. Η ουσία είναι ότι χάσαμε. Ότι ο Στάνκοβιτς έπιασε δύο πέναλτι και εμείς χάσαμε τρία. Δεν μπορώ να κατηγορήσω όμως κανέναν. Αν είχαν μπει, τότε θα χαιρόμασταν την πρόκριση» είπε ο Σέρβος κόουτς της ΑΕΚ για το θέμα των πέναλτι.

Η στάση του Μάνταλου και ο Κονέ

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο Μάνταλος ζήτησε να εκτελέσει πέναλτι. Και μάλιστα να το κάνει πρώτος στη διαδικασία, όταν ρώτησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τους παίκτες του. Εκείνη την στιγμή παρενέβη ο Παναγιώτης Κονέ και τον ρώτησε για τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι και σε τι κατάσταση είναι.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ του απάντησε ότι πονά ακόμη και τότε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ενωσης ζήτησε να εκτελέσει άλλος ώστε να μην διακινδυνεύσουν μία κακή εκτέλεση. Κάτι που όμως που τελικά… συνέβη από τρεις παίκτες που ζήτησαν και πήραν την ευθύνη του πέναλτι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X