Γκουντούρα: «Απίστευτη τιμή που αγωνίστηκα στο Τόκιο»

Γκουντούρα: «Απίστευτη τιμή που αγωνίστηκα στο Τόκιο»
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δώρα Γκουντούρα επέστρεψε μαζί με τον προπονητή της ΑΕΚ, Θανάση Δελενίκα από το Τόκιο όπου έζησε μοναδικές στιγμές και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες παρά τον αποκλεισμό της.

Η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα για αυτή την δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε γράφοντας: «Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της και ένας όμορφος κύκλος κλείνει . Είμαι ευγνώμων που τα έζησα όλα αυτά με τις χαρές, τις λύπες και όλες τις δυσκολίες. Νιώθω απίστευτη χαρά και τιμή που βρέθηκα στους Ολυμπιακούς αγώνες και ας μην ήρθε το αποτελέσματα πού ήθελα και πάλευα για αυτό. Νιώθω την ανάγκη για ξεκούραση σωματική και πνευματική και σίγουρα θα επιστρέψω πιο δυνατή για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος προσπαθειών και εμπειριών. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιά μου σε όλους τους δικούς μου άνθρωπος που με στήριξαν καθ όλη την πορεία και με άντεξαν και φυσικά στον Θανάση Δελενίκα που με πιστεύει και με στηρίζει χρόνια με κάθε τρόπο . Επίσης ευχαριστώ όλους εσάς για τα μηνύματα και την αγάπη που μου δείξατε. Καλή επιτυχία στα παιδιά που αγωνίζονται ακόμα στο Τόκυο και καλές διακοπές στους υπόλοιπους. Σύντομα πάλι πίσω στην δουλειά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X