Θεοφίλου: «Τιμή μου που υπηρέτησα την ΑΕΚ»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ακτόμπε
Photo Credits: INTIME

Μετά από πέντε χρόνια χώρισαν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Θεοφίλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την ομάδα Futsal της ΑΕΚ αποτελεί ο Δημήτρης Θεοφίλου.

Μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια παρουσίας κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να μπουν οι τίτλοι τέλους. Η «Ένωση» ενημέρωσε τον πολύπειρο Έλληνα γκολκίπερ ότι δεν θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής γκολκίπερ αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες. Όσο για την ΑΕΚ, θα στηρίξει τον Χριστόπουλο για πρώτο τερματοφύλακα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο δεύτερος που θα τον πλαισιώσει.

«Όλα τα πράγματα στη ζωή φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος τους. Έτσι λοιπόν ήρθε και η ώρα χωρίσουν οι δρόμοι μας με την ΑΕΚ. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα την ΑΕΚ για 5 χρόνια.5 χρόνια με χαρές και λύπες, τίτλους και απογοητεύσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τη διοίκηση για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί, καθώς και τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπό μου», ανέφερε ο ίδιος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X