Βαράν: Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ με μεγάλη αγάπη

Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει τον Βαράν με 50 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραφαέλ Βαράν το πρωί της Παρασκευής αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο προπονητικό της Ρεάλ και έγραψε ένα τρομερό μήνυμα στα social media, κρατώντας την «βασίλισσα» στην καρδιά του πριν μετακομίσει οριστικά στο Μάντσεστερ.

Ο κάτοχος του Μουντιάλ του 2018 με την εθνική Γαλλίας, παίρνει τις εμπειρίες, τις επιτυχίες και τους τίτλους από τη Μαδρίτη και τους μεταφέρει στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.

Η Γιουνάιτεντ έχει ήδη ανακοινώσει το deal με τη Ρεάλ έναντι 50 εκατομμυρίων και ο Βαράν μέσα στη νέα εβδομάδα θα επισημοποιηθεί ως παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».

Το πρωί της Παρασκευής αποχαιρέτησε άπαντες στο Valdebebas και έγραψε στα social media τα παρακάτω λόγια:

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες συναισθήματα, τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Έπειτα από 10 υπέροχα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, έναν σύλλογο που θα έχω για πάντα στην καρδιά μου, ήρθε η ώρα να πω το αντίο. Από το 2011, όταν και έφτασα στην ομάδα, ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία και πετύχαμε πράγματα τα οποία δεν μπορούσα καν να ονειρευτώ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και όλα όσα έκαναν εκείνοι για εμένα. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ρεάλ που πάντοτε που έδειχναν την αγάπη τους και πάντοτε μου έδιναν ώθηση ώωστε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να παλεύω για τις επιτυχίες.

Ήταν τιμή να μοιραστώ τ’ αποδυτήρια με ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Αμέτρητες νίκες δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό μου και φυσικά το La Decima. Ήταν προνόμιο να αποκομίσω τέτοιες εμπειρίες και να βιώσω τόσο ιδιαίτερες στιγμές.

Θέλω να ευχαριστήσω και την πόλη της Μαδρίτης, εκεί όπου γεννήθηκαν τα δυο μου παιδιά. Η Ισπανία πάντοτε θα είναι ιδιαίτερη για εμένα. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι από πολλές απόψεις. Αποχωρώ γνωρίζοντας πως έδωσα τα πάντα και δεν θα άλλαζα ούτε ένα μικρό κομμάτι από αυτή την ιστορία. Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X