Από το Βέλγιο στη Γερμανία

Από το Βέλγιο στη Γερμανία
Photo Credits: INTIME

Δυάδα από το Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Stoiximaview προτείνει για σήμερα στο στοίχημα ματς από το Βέλγιο και τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Γκενκ – Οστάνδη, (21:45): Χωρίς νίκη έμεινε και στο δεύτερο επίσημο φετινό παιχνίδι της η Γκενκ. Έτσι, μετά την ήττα με σκορ 3-2 από την πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ στον τελικό του Σούπερ Καπ, η κυπελλούχος Βελγίου έμεινε στο 1-1 με τη Σταντάρ στη Λιέγη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 69′, αλλά έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στο γκολ του Μπογκοντά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γκενκ – Οστάνδη, (21:45): Σίγουρα ο βαθμός και ο τρόπος που ήρθε σε ένα ντέρμπι είναι σημαντικός, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερο αν έπαιρνε τους τρεις και έμπαινε με το δεξί. Πάντως, διατήρησε την παράδοση που την θέλει να μην χάνει γενικά στις πρεμιέρες, έχοντας απολογισμό 10-5-1. Μέσα σε όλα, έχει το μυαλό της και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τρίτης (3/8) με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Γκενκ – Οστάνδη, (21:45): Από την άλλη, η Οστάνδη ήταν μια από τις ομάδες που απογοήτευσαν στην δική τους πρεμιέρα και μάλιστα εντός έδρας. Η βαριά ήττα με 3-0 από τη Σαρλερουά ήρθε με «κάτω τα χέρια» και έφερε προβληματισμό, αφού πέρυσι ήταν από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Το έργο του προπονητή φέτος θα είναι πιο δύσκολο, αφού έφυγαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αντικαταστάθηκαν επάξια. Ήδη, με τα τρία γκολ στην… πλάτη από την πρεμιέρα, έχει τον χειρότερο συντελεστή από τις 16 ομάδες.

Η Γκενκ είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι και φαίνεται από τις αποδόσεις του «άσου» στο στοίχημα. Παρότι έχει μπροστά της ένα πολύ σπουδαίο ευρωπαϊκό ματς, εκτιμώ ότι θα κάνει τα πρέποντα και θα πάρει την πρώτη φετινή νίκη της. Απέναντί της δεν έχει κάποιο μεγαθήριο και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Με έναν συνδυασμό γκολ, η απόδοση μπορεί να γίνει πιο ελκυστική. Πάμε στοίχημα με «1 και over 1,5 γκολ» στο 1.85 (Stoiximan).

Πάντερμπορν – Νυρεμβέργη: Καλό είναι να μην «ανοίξει»

Πάντερμπορν – Νυρεμβέργη (19:30): Φτάσαμε και στις ημέρες των πρωταθλημάτων. Έχει ξεκινήσει η δεύτερη κατηγορία και γενικά όλες οι μικρές της Γερμανίας, από την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι και εμείς εκμεταλλευόμαστε τους αγώνες που έχει απόψε και τους έχουμε επιλέξει για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Η Bundesliga 2 είναι μία από τις δυνατές διοργανώσεις, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας. Γίνονται σκληρά και δυνατά ματς και για σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Πάντερμπορν απέναντι στη Νυρεμβέργη.

Δύο ομάδες οι οποίες στην πρεμιέρα πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Αμφότερες ήρθαν 0-0 στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος, πριν από μία εβδομάδα.

Η Πάντερμπορν έπαιξε στο γήπεδο της Χέιντενχαϊμ και έμεινε στο 0-0. Ίδιο ήταν το αποτέλεσμα και για τη Νυρεμβέργη στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Άουε. Λογικά αποτελέσματα, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμες οι ομάδες και παρά το γεγονός ότι στη Γερμανία δε συνηθίζεται αυτό το 0-0, είχαμε και στους δύο αγώνες.

Τώρα παίζουν μεταξύ τους και αυτό που βλέπουμε εμείς είναι να μπαίνουν γκολ. Δε θέλουμε όμως να μπουν και πολλά. Είπαμε δύο ομάδες όχι στο 100% της ετοιμότητάς τους και είναι απολύτως λογικό αυτό.

Πάντερμπορν – Νυρεμβέργη (19:30): Οπότε στηρίζουμε για το στοίχημα τα γκολ του αγώνα και πάμε στοίχημα με την επιλογή 2-3 γκολ αγώνα σε απόδοση 2.02 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X