Κάλεσμα Χαρδαλιά στους εργοδότες: «Δώστε ευκαιρίες ξεκούρασης σε όσους δουλεύουν έξω» (VIDEO)

Κάλεσμα Χαρδαλιά στους εργοδότες: «Δώστε ευκαιρίες ξεκούρασης σε όσους δουλεύουν έξω» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καύσωνα να ανεβαίνει σε ακραία επίπεδα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε από τους εργαζόμενους να ξεκουράζουν τους υπαλλήλους.

Ο καύσωνας που από χθες έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλες τις περιοχές της χώρας, αναμένεται να φτάσει σε ακραία επίπεδα την Δευτέρα, με την θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 44 βαθμούς.

Ειδικά για όσους δουλεύουν έξω, όπως είναι οι κούριερ, οι μεταφορείς, οι ντελιβεράδες κτλ. οι συνθήκες, όπως καταλαβαίνει κανείς, θα είναι πολύ δύσκολες και επικίνδυνες.
Για αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε χθες με δήλωσή του να κυρυχθεί αργία η συγκεκριμένη ημέρα, με το Μέγαρο Μαξίμου να απαντά με ειρωνικό τρόπο στο αίτημα αυτό.

Κάλεσμα Χαρδαλιά

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 και απεύθυνε κάλεσμα στους εργοδότες να δίνουν ευκαιρίες ξεκούρασης σε όσους δουλεύουν έξω.

«Όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα των επόμενων ημερών. Θα πρέπει οι επιχειρήσεις να δώσουν ευκαιρίες για ξεκούραση, κυρίως στις περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι είναι έξω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X