Ντοκιμαντέρ για τον Σουμάχερ στο Netflix

Σουμάχερ: Η θλίψη που δεν κέρδισε αγώνα με τη Mercedes

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φίλοι της Formula 1 και του σπουδαίου οδηγού θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβριο!

Μπορεί το επίσημο ντοκιμαντέρ για τον Μίκαελ Σουμάχερ να έχει καθυστερήσει πολύ και τον τελευταίο καιρό να είχαμε πλήρη ασάφεια για την πορεία του, ανακοινώθηκε όμως ημερομηνία πρεμιέρας και μάλιστα μέσω Netflix!

Θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 15 Σεπτεμβρίου και το promotion αναφέρει πως «…είναι το μοναδικό με την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας Σουμάχερ» αλλά και πως «…αποκαλύπτει την πολύπλοκη προσωπικότητα πίσω από τον οδηγό».

Σύμφωνα με το Neflix θα προσφέρει άγνωστες έως τώρα ματιές στη ζωή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις της συζύγου του, Κορίνα, του υιού του, Μικ, και της κόρης του, Τζίνα. Μιλούν επίσης προσωπικότητες του σπορ όπως οι Μίκα Χάκινεν, Ντέιμον Χιλ, Ντέιβιντ Κούλθαρντ, Μπέρνι Έκλεστον, Ζαν Τοντ, Λούκα ντι Μοντετσέμολο κ.α.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτά τα νέα έχουν φέρει ενθουσιασμό στους απανταχού φίλους της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και τους υποστηρικτές του Σουμάχερ. Τόσο γιατί θα δούμε νέες εικόνες και αθέατες πλευρές της καριέρας και της ζωής του αλλά και γιατί όλοι ελπίζουν να υπάρξει μία κάποια πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του.

Θυμίζουμε πως ο 52χρονος σήμερα Μίκαελ, τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, κάνοντας σκι στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις.

Μετά από ένα διάστημα σε καταστολή και χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που προξένησε η πτώση, ο θρύλος της F1 έχει μεταφερθεί στο σπίτι του, στην Ελβετία, δίνοντας τον μεγάλο αγώνα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X