Γιόβετιτς: Ξάπλωσε τον φαν Ντάικ στην επιστροφή του

Γιόβετιτς: Ξάπλωσε τον φαν Ντάικ στην επιστροφή του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 284 ημέρες στο φιλικό με τη Χέρτα και ο Στέφαν Γιόβετιτς του επιφύλαξε μια συνάντηση με το χορτάρι.

Ο φαν Ντάικ κατάφερε έπειτα από 9 δύσκολους μήνες να επανέλθει και να θεραπευτεί από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον Οκτώβρη του 2020.

Το βράδυ της Πέμπτης στο φιλικό με τη Χέρτα, πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Κλοπ, μαζί με τον Τζο Γκόμες που επίσης απουσίαζε από τον Νοέμβριο με πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βερολίνου από τη Μονακό σκόραρε δυο γκολ και στο ένα εξ αυτών «ξάπλωσε» τον φαν Ντάικ με κλειστή ντρίμπλα προτού βρει δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαυροβούνιος γίνεται ο πρώτος παίκτης που έχει περάσει από το top 5 των ευρωπαίκών πρωταθλημάτων, δηλαδή, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και πλέον Γερμανία, όταν θα καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή στην Bundesliga.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X