Ο Ραϊόλα πρότεινε στην Λίβερπουλ τον Πολ Πογκμπά

Ο Ραϊόλα πρότεινε στην Λίβερπουλ τον Πολ Πογκμπά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι σχέσεις του ατζέντη του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι και στο καλύτερο σημείο από την περσινή χρονιά και ένα νέο δημοσίευμα ίσως να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε ολική ρήξη.

Όπως αναφέρει το γαλλικό «Le 10Sport» ο Μίνο Ραϊόλα πρότεινε τον Γάλλο άσο στον «αιώνιο» αντίπαλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Λίβερπουλ όσον αφορά την νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ραϊόλα μίλησε με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ τονίζοντας τους πως μπορεί να υπάρξει μία ευκαιρία για μεταγραφή όσον αφορά τον Πολ Πογκμπά. Η απάντηση της Λίβερπουλ δεν ήταν ίσως αυτή που περίμενε μιας και οι «Κόκκινοι» μετέφεραν την σκέψη τους να κινηθούν για τον Πογκμπά τον Ιανουάριο, όταν θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί μιας και θα είναι στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο η Λίβερπουλ έδειξε πως δεν ενδιαφέρεται για τον Πογκμπά και δεν επιθυμεί να μπει στην διαδικασία συζητήσεων με την Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X