Ο Ντούσκος το πρώτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην κωπηλασία -Η στιγμή της απονομής (VIDEO)

Ο Ντούσκος το πρώτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην κωπηλασία -Η στιγμή της απονομής (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρία μετάλλια είχε κατακτήσει η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες στην κωπηλασία, όχι όμως το χρυσό.

Ο Στέφανος Ντούσκος έγινε χρυσός Ολυμπιονίκης στο σκιφ ανδρών στην κωπηλασία. Το μετάλλιο του κωπηλάτη από τα Ιωάννινα ήταν το πρώτο για την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς και παράλληλα το πρώτο χρυσό στους αγώνες για το άθλημα της κωπηλασίας στην Ελλάδα.

Μέχρι τώρα η Ελλάδα έχει κατακτήσει τρία μετάλλια με το πρώτο να έρχεται στην Αθήνα το 2004 στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών από τον Βασίλη Πολύμερο και τον Νίκο Σκιαθίτη που κατέκτησαν το χάλκινο μπροστά στο ελληνικό κοινό. Το δεύτερο μετάλλιο ήρθε τέσσερα χρόνια μετά, στο Πεκίνο με τον Βασίλη Πολυμέρος και τον Δημήτρη Μούγιο να κατακτούν το ασημένιο στο ίδιο αγώνισμα,

Το τρίτο ήρθε το 2012 στο Λονδίνο και είχε άρωμα γυναίκας με την Αλεξάνδρα Τσιάβου και την Χριστίνα Γιαζιτζίδου να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο και πάλι στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Η στιγμής της απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Στέφανο Ντούσκο

Ο Στέφανος Ντούσκος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο μονό σκιφ, επικρατώντας των αντιπάλων του στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο.

Έτσι ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας ακούστηκε στο Τόκιο, χάρη στον Στέφανο Ντούσκο και το χρυσό του μετάλλιο στο μονό σκιφ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X