Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτη θέση για την Κορακάκη στα 25 μέτρα (VIDEO)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτη θέση για την Κορακάκη στα 25 μέτρα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έκτη θέση στα 25 μέτρα πιστόλι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο κατέλαβε η Άννα Κορακάκη.

Όπως και στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλο, η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Η σκοπεύτρια με καταγωγή από την Δράμα, που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο μπήκε στον τελικό αγχωμένη. Μετά την πρώτη σειρά βολών είναι σκορ 1 με αποτέλεσμα να είναι στην έβδομη θέση.

Η Κορακάκη έκανε καλή προσπάθεια στην τρίτη σειρά βολών ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση. Όπως μία κακή σειρά βολών ξανά την έφερε στην έκτη θέση.


Η Τσια Τσεν Τιέν (Κινεζική Ταϊπέι) ήταν εκείνη που αποκλείστηκε πρώτη και την ακολούθησε η Ντόρεν Βένεκαμπ (Γερμανία). Στη συνέχεια η Άννα Κορακάκη αποκλείστηκε από τον υπόλοιπο αγώνα καταλαμβάνοντας την έκτη θέση. Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο ολοκληρώθηκαν για την Άννα Κορακάκη με δύο έκτες θέσεις στα 10 μέτρα αεροβόλο και στα 25 μέτρα πιστόλι.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα με σκορ 38, που είναι νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ίδιο σκορ είχε και η Μίνγιουνγκ Κιμ από την Κορέα αλλά η αθλήτρια από την Ασία ηττήθηκε στο shoot-off και τις 5 επιπλέον βολές. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ζιαρουχουάν Σιάο από την Κίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X