Με δύο νίκες στο γ' προκριματικό η Ελφσμποργκ, 0-5 νίκησε τη Μιλσάμι

Με δύο νίκες στο γ' προκριματικό η Ελφσμποργκ, 0-5 νίκησε τη Μιλσάμι
Photo Credits: INTIME

Με 0-5 κέρδισε η Ελφσμποργκ τη Μιλσάμι και πέρασε άνετα στον γ' προκριματικό του Europa Conference league

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ή Έλφσμποργκ νίκησε με 0-5 την Μιλσάμι στο «Ντίστρικτ Σπορτ Κόμπλεξ» του Ορχέϊ και μετά το 4-0 του πρώτου ματς πήρε άνετα την πρόκριση και θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ στην συνέχεια του Conference League, αν η «Ενωση» περάσει σήμερα.

Η Έλφσμποργκ, βρίσκονταν από την πρώτη αναμέτρηση με το… 1,5 πόδι στην επόμενη φάση και… μπήκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να επιβεβαιώσει την υπεροχή της.

Μόλις στο 5ο λεπτό λοιπόν,  προηγήθηκε με 0-1 μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Μαρόκι Ντιόν, μετά από ασίστ του Χολστ.

Τρία λεπτά αργότερα οι Σουηδοί διπλασίασαν τα τέρματα τους με γκολ του Περ Φρικ, καθαρίζοντας και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από εκεί και έπειτα η αναμέτρηση πήρε τυπικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να απογοητεύονται και να διασύρονται.

Στο 25′ ο Ντιόν έγραψε το 0-3 στο 25’ μετά από ασίστ του Αλμ.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός των Σουηδών Τζίμι Τέλιν, φρέσκαρε την ομάδα του με την ασφάλεια του σκορ δίνοντας χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής.

Δύο από τις επιλογές του, ο Οντρέϊκα στην πάσα και ο Κούπερ Λοβ στην εκτέλεση, έκαναν το 0-4 στο 56ο λεπτό, ισοφαρίζοντας έτσι και το σκορ της νίκης στο πρώτο ματς.

Στο 64’ ο Ντιόν με το τρίτο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5

Μιλσάμι (Σεργκέϊ Ντουμπρόβιν): Μπούγκα, Αρχίρι (84’ Αντόνιουτς), Ζαπορόγιαν, Ράκου, Ντετόβ, Λαμπάρσκι, Ζασαβίτσι, Πίσλα, Γκινσάρι, Ιστράτι, Νάζαρ (75’ Πούντους).

Έλφσμποργκ (Τζίμι Τέλιν): Ρένινγκ, Μακ Βέϊ, Βαλσάνεν, Ζαρκέ, Στραντ (31’ Ζαντέν), Ρέμερ, Χολστ, Ντιόν (68’ Σόρτεμπεργκ), Αλμ (46’ Κασέμ), Φρικ (46’ Λοβ), Όκελς (46’ Οντρέϊκα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X