ΑΕΚ-Βελέζ: «Η Ενωση ρισκάρει και τρώει… ξύλο!»

ΑΕΚ-Βελέζ: «Η Ενωση ρισκάρει και τρώει… ξύλο!»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι με την Βελέζ και θα μπορούσε να προηγηθεί σε 3-4 κλασικές ευκαιρίες, κυρίως με τον Σέρχιο Αραούχο.

Πλέον, η Ενωση καλείται να είναι πιο αποτελεσματική και ουσιαστική στην επανάληψη, να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί στον Γ’ προκριματικό, όπου περιμένει η Ελφσμποργκ.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Βελέζ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ ρισκάρει και τρώει… ξύλο! Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Αραούχο που δεν είχε την ρέντα για το γκολ και έτσι μένει στο μηδέν στην επίθεση, ενώ στην άμυνα δέχεται απειλές από το πρέσινγκ της Βελέζ με τον Στάνκοβιτς να την κρατά όρθια στην μία σπουδαία στιγμή που χρειάστηκε. Όμως η ΑΕΚ επιχειρεί προσπάθειες και έχει στόχο μόνο τον Αραούχο, κάτι που βοηθά την Βελέζ αμυντικά. Η ΑΕΚ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, παρότι προσπαθεί να βρει ρυθμό από το δικό της πρέσινγκ και τον κόσμο που δίνει την βοήθεια. Ο Τάνκοβιτς και ο Μάνταλος επιθετικά δεν έχουν βοηθήσει, ενώ και ο Λε Ταλέκ έχει δώσει λίγα πράγματα. Επιπροσθέτως ο ρέφερι από την Σκωτία και τα σφυρίγματα περισσότερο εκνευρίζουν την ΑΕΚ και την εξέδρα και αυτό είναι αρνητικό στοιχείο για μία ομάδα που τρώει ξύλο και κυνηγά να βάλει 2 γκολ. 1-1 οι κίτρινες είναι προφανώς απαράδεκτο μετά από τόσο ξύλο στο πρώτο 45λεπτο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει ρυθμό. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στο τελευταίο τρίτο όπου οι Βόσνιοι αδιαμφισβήτητα έχουν αδυναμίες, αλλά και έναν πολύ καλό γκολκίπερ που έχει σταματήσει ό,τι πάει μέσα. Το παιχνίδι όσο κυλάει σε αυτό το τέμπο είναι επικίνδυνο γιατί οι Βόσνοι και στο πρώτο μέρος έδειξαν ψάχνουν τη μία ευκαιρία για να «πληγώσουν» την ΑΕΚ. Ευτυχώς ο Στάνκοβιτς δεν επέτρεψε να φανεί η λάθος εκτίμηση του Μιτάι. Εκτός παιχνιδιού ο Μάνταλος.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Έχασε ευκαιρίες η ΑΕΚ, αλλά την πιο μεγάλη την έχασε η Βελέζ. Ας ελπίσουμε να είναι σημαδιακή αυτή η μεγάλη απόκρουση του Στάνκοβιτς. Πιστοποιημένο πλέον πως έχει θέμα η ΑΕΚ αυτή την περίοδο με τα πολλά τρεξίματα που έχει αυτή η ομάδα. Δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ σε κάποια από τις προσπάθειες του Αραούχο κυρίως, έχει εμφανιστεί τώρα το άγχος σε μεγάλο βαθμό και πάμε για θρίλερ. Θέλει πολύ προσοχή και πίσω. Η ΑΕΚ δεν παίρνει βοήθειες από τον Μάνταλο που ο ρόλος του είναι αναγκαστικά κομβικός, έχει θέμα και στα δύο άκρα της άμυνας, με τον Μπακάκη κλασικά να τα δίνει όλα αλλά να μη μπορεί και τον Μιτάι να είναι επιρρεπής στα λάθη και μια κακή του στιγμή να πηγαίνει να σου τινάξει το ματς στον αέρα, στην φάση που έκανε την επέμβαση ο Στάνκοβιτς. Δεν έχει ρυθμό ο Λε Ταλέκ, παρά το γεγονός πως η ποιότητα του είναι φανερή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Οσο η ΑΕΚ δεν παίρνει βοήθειες από τα άκρα και δεν μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι, θα ζορίζεται. Άλλη κλάση ο Αραούχο, αλλά άστοχος στην τελική προσπάθεια. Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να βρει γρήγορα το ένα γκολ τουλάχιστον για να ηρεμήσει, γιατί δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν οι παίκτες. Το ματς θέλει Ανσαριφάρντ και μεγαλύτερες πρωτοβουλίες από Λιβάι (κυρίως) και Τάνκοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X