Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Βελέζ
Photo Credits: INTIME

Μετά από 511 ημέρες επέστρεψαν στο γήπεδο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ)Η ΑΕΚ αγωνίζεται αυτή τη στιγμή απέναντι στη Βελέζ Μόσταρ για την πρόκριση στο ΟΑΚΑ, με την παρουσία του κόσμου της να είναι… παραπάνω από αισθητή.

Οι φίλαθλοι της «Ενωσης» επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ μετά από 511 ημέρες και όπως είναι λογικό έχουν δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Δείτε εικόνες από τον κόσμο της ΑΕΚ:

Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ γύρισε, το ΟΑΚΑ «ζωντάνεψε»! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X