«ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Ελτσε για Ρεμπότσο!»

Ο Πέδρο Ρεμπότσο εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Πέδρο Ρεμπότσο εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται για την μεταγραφική της ενίσχυση και έχει στη λίστα της τον Πέδρο Ρεμπότσο!

Οπως αναφέρουν ιταλικά και γαλλικά δημοσιεύματα, η «Ενωση» εξετάζει τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, ο οποίος τις περασμένες μέρες ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα για τον Πέδρο Ρεμπότσο

Χαρακτηριστικά, η ιταλική ιστοσελίδα seriebnews.com αναφέρει:

«Επιστρέφοντας από τον δανεισμό του στην Πάκος Φερέιρα ο Πέδρο Ρεμπότσο, μπορεί να φύγει σύντομα από τον γαλλικό σύλλογο. Η Έλτσε ήταν από τις πρώτες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για τον παίκτη. Τα πράγματα όμως είναι πιο περίπλοκα από το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συγκέντρωσε το «SerieBNews.com» , η Γκρινγκάμπ ζητά τουλάχιστον 500 χιλιάδες ευρώ για να τον πουλήσει. Ένα σημαντικό ποσό αν ζητηθεί από συλλόγους όπως η ΑΕΚ , ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και οι Μετς και Τρουά στη Γαλλία, μπορούν να το δώσουν. Επίσης επειδή το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το 2022 και πιέζει να φύγει. Προς το παρόν υπάρχει μια κατάσταση αναμονής, με την Ελτσε να αρνείται να πληρώσει αυτό το ποσό» ανέφερε χαρακτηριστικά το Ιταλικό δημοσίευμα.

Αυτός είναι ο Ρεμπότσο

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, ανήκει στη Γκινγκάμπ τα τελευταία 4 χρόνια, με την οποία έχει αγωνιστεί 84 φορές και έχει μοιράσει 16 ασίστ. Αξιοσημείωτο είναι πως σε αυτούς τους αγώνες έχει δεχθεί μόλις 9 κίτρινες κάρτες.

Ενδιάμεσα σε αυτά τα χρόνια έχει περάσει από τις Μπεσίκτας και Πάσος Φερέιρα, ως δανεικός.

Με τους Τούρκους, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, από τη στιγμή που αγωνίστηκε 17 φορές, δίχως να μοιράσει ασίστ ούτε να σκοράρει, ενώ στην Πάσος Φερέιρα την περασμένη σεζόν μοίρασε μόλις 2 ασίστ σε 20 αγώνες.

Από εκεί και έπειτα, έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, δίχως όμως να έχει αγωνιστεί ποτέ με την πρώτη ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X