Live Streaming: ΑΕΚ - Βελέζ

Τι συνέβη στο πρώτο ματς της ΑΕΚ με τη Βελέζ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Live Streaming: ΑΕΚ – ΒΕΛΕΖ: Από νωρίς στα… βαθιά η ΑΕΚ, αφού μόλις στο δεύτερο επίσημο ματς της καλείται να πραγματοποιήσει μία ανατροπή. Μετά την ήττα του πρώτου αγώνα, εκτός έδρας, η ΑΕΚ παίζει στο ΟΑΚΑ με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 απέναντι στη Βέλεζ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είδε στην τελευταία προπόνηση τον Ντατσένκο να αποχωρεί με τραυματισμό και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Παράλληλα εκτός είναι οι Γαλανόπουλος, Λάτσι. Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Live Streaming: ΑΕΚ – ΒΕΛΕΖ | Μιλόγεβιτς: «Θα εμφανίσουμε διαφορετικό πρόσωπο»

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αναφέρθηκε στην όχι καλή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ματς με τη Βέλεζ. Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στη δουλειά που έκανε η ομάδα του αυτές τις ημέρες ώστε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ:

Τι διαφορετικό θα δούμε από την ΑΕΚ σε σχέση με το πρώτο ματς, σε σχέση την εικόνα και τη νοοτροπία;

«Πριν απαντήσω σε αυτή την ερώτηση σχεδόν δεν ήμουν για τίποτα ευχαριστημένος από το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα. Σίγουρα δεν θέλω δικαιολογίες και δεν με νοιάζουν. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τίποτα. Στο διάστημα απ’ αυτό το ματς προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και αύριο θα εμφανιστούμε με διαφορετικό πρόσωπο».

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να προκριθεί;

«Θέλω να περάσω ένα στοιχείο στην ΑΕΚ. Εχουμε μιλήσει με τα παιδιά. Πειθαρχία πρέπει να έχουμε, ανεξάρτητα του αντιπάλου. Όταν παίζεις στην Ευρώπη είναι διπλά τα ματς. Πέρυσι ήταν μονά. Με τον κανονισμό ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, δεν θα πω ότι είναι δύσκολα, αλλα δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς που παίξαμε. Πρέπει να παλεύουμε κάθε μπάλα, να έχουμε τρεξίματα, πειθαρχία. Αυτά δεν τα είχαμε. Παίζουμε στην έδρα μας και όλα είναι τακτική. Εκτός από την τακτική, υπάρχει και το ατομικό κομμάτι. Πρέπει να κερδηθούν μονομαχίες. Να βάζει πείσμα, πάθος και ο καθένας να παλεύει ξεχωριστά. Ελπίζω να έχουμε αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι».

Για τους νέους παίκτες κι αν είναι σε θέση να ξεκινήσουν;

«Δεν είχαμε πολύ χρόνο. Πάλι δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε περιθώρια. Όλα τα παιδιά έχουν προπονηθεί πριν έρθουν στην ΑΕΚ. Κάποια άλλα παιδιά ξέρουν το dnaτης ΑΕΚ. Είναι ευχάριστο ότι όλοι θέλουν να παίξουν. Είμαστε αρκετά καλά. Θα δούμε και μέσα από τις προσωπικές συζητήσεις που θα κάνουμε».

Αν θα τους επηρεάσει… αρνητικά η παρουσία του κόσμου;

«Αν μας επηρεάσει αρνητικά αυτό το γεγονός, καλύτερα να μη συμμετέχουμε σε αυτή τη δουλειά και το άθλημα. Για μένα ήταν πρωτοφανή γεγονός και στο πρώτο παιχνίδι που είχαμε μετά από καιρό κόσμο στις εξέδρες. Ας με κρίνει ο κόσμος και εμένα από το πρώτο ματς. Εύχομαι να έρθουν και ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά θα φτάσουμε εκεί που ονειρεύονται οι φίλαθλοι. Καλύτερα να μη λέμε τίποτα βέβαια και να παρουσιάζουμε πράγματα στο γήπεδο. Εχω απαγορεύσει τα μεγάλα λόγια στα αποδυτήρια».

Τι δεν του άρεσε περισσότερο από το πρώτο ματς;

«Και ο συνάδελφός μου έχει το πλάνο του. Εμείς χάσαμε πολλές μονομαχίες. Δεν μας βγήκε σχεδόν τίποτα. Κάθε ήττα δεν είναι καλή και δεν μου αρέσει. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να μάθουμε από τα λάθη μας. Πιστεύω ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας».

Για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα και το ακυρωθέν γκολ του Ανσαριφάρντ;

«Ξέρετε τι μπορεί να φέρει μία ήττα στην ομάδα και τι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τη διαιτησία, αλλα δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Δεν ξέρουμε τι θα μας περιμένει και στο μέλλον. Πήραμε εύκολες κάρτες, κάποια φάουλ που ήταν και δεν… ήταν. Στο ματς όμως δεν ήμασταν καλοί, τελεία και παύλα».

Live Streaming: ΑΕΚ – ΒΕΛΕΖ | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X