Συνεχίζει στη Γιουβέντους ο Κιελίνι!

Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της φετινής σεζόν ο Κιελίνι
Photo Credits: INTIME

Με δηλώσεις του ο Τζόρτσιο Κιελίνι έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι στιγμής δεν είχε ξακαθαριστεί αν ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα παρέμενε κάτοικος Τορίνο, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του έχει λήξει, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε μία μικρή διαφωνία στις διαπραγματεύσεις, όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου του έμπειρου Ιταλού στόπερ.

Εν τέλει, σύμφωνα με τον Κιελίνι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι θα παραμείνει στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Χρειάζομαι ακόμα μερικές ημέρες να ξεκουραστώ και να επανέλθω από το χάος του προηγούμενου μήνα, αλλά τη Δευτέρα θα βρίσκομαι στο Τορίνο χαρούμενος να ξεκινήσω ξανά.

Δεν πιστεύω ότι ποτέ μπορείς να φανταστείς να κατακτάς το τρόπαιο με την εθνική ομάδα. Είσαι αρκετά χαρούμενος για να παίζεις ποδόσφαιρο στη πόλη σου, αλλά εδώ έχουμε πραγματοποιήσει τα μεγαλύτερά μας όνειρα.

Θέλω να κατακτήσω μερικά ακόμα τρόπαια, γιατί σε κάνει πεινασμένο να θες να το ξανακάνεις και φορώντας την φανέλα της Γιουβέντους χωρίς το σήμα του πρωταθλητή μπροστά στο στήθος, σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X