Λουκάκου: Απέρριψε πρόταση της Τσέλσι με 10 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές

Κροτόνε-Ίντερ: Η ώρα του Λουκακού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι προσπάθησε να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος στο Eurο, ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Βελγίου.

Μάλιστα, οι «μπλε» είχαν ετοιμάσει πρόταση 130 εκατομμύριων ευρώ προκειμένου να πείσουν τους «νερατζούρι» για την παραχώρηση του 28χρονου επιθετικού.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, όπως με τον ίδιο τρόπο απάντησε και ο ίδιος ο παίκτης. Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», ο Λουκάκου είπε «όχι» στην πρόταση της Τσέλσι, η οποία του προσέφερε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 10 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδόν 3 εκατομμύρια παραπάνω από αυτά που εισπράττει αυτή τη στιγμή φορώντας τη φανέλα της Ίντερ.

Ο λόγος είναι διότι ο Βέλγος φορ δεν σκοπεύει να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από το Μιλάνο, μιας και επιθυμία του είναι να συνεργαστεί με τον νέο προπονητή της Ίντερ Σιμόνε Ιντζάγκι, ενώ η ιδέα της Premier League δεν τον ενδιαφέρει πλέον, μετά το αποτυχημένο πέρασμα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X