Πέτρος Φιλιππίδης: Σε καραντίνα για 7 μέρες και μετά σε κελί με άλλους 20

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε καραντίνα για 7 μέρες και μετά σε κελί με άλλους 20

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τριπόλεως βυθισμένος στις σκέψεις του. Ο 57χρονος ηθοποιός, βρίσκεται στο κατάστημα κράτησης από το μεσημέρι της Τετάρτης μετά τη μεταγωγή του από τη ΓΑΔΑ.

Εκεί ο προφυλακισμένος –με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα- ηθοποιός – σκηνοθέτης, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα παραμείνει σε καραντίνα για τουλάχιστον 7 ημέρες λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να δώσει και την καθορισμένη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών –όπως συμβαίνει με κάθε νέο κρατούμενο- ενώ θα ερωτηθεί εάν θέλει να εργαστεί σε κάποιο από τα πόστα που προβλέπονται.

Στον θάλαμο με άλλους 20 κρατούμενους

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο θάλαμος που θα κρατηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ είχε εκφράσει φόβο για τη σωματική του ακεραιότητα, καθώς το κατάστημα κράτησης Τριπόλεως διαφέρει σε αυτόν τον τομέα. Δεν έχει δηλαδή κελιά των 3-4 κρατουμένων, αλλά θαλάμους με 18-20 άτομα (σ.σ.: σε έναν τέτοιο κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρόνης κόρης της συντρόφου του)!

Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής μουσικής, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο, ο «παιδεραστής με το βαν», ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση και ο «δράκος του Αμαρουσίου» που εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Συνολικά, στη φυλακή υπάρχουν περίπου 110-120 κρατούμενοι οι οποίοι προαυλίζονται σε ομάδες, όπως θα συμβαίνει και με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X