Το πρώτο βράδυ του Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Το πρώτο βράδυ του Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Ο Φιλιππίδης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τρίπολης όπου μεταφέρθηκε χθες, από τη ΓΑΔΑ, πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο ηθοποιός που άλλοτε μεσουρανούσε τηλεοπτικά και θεατρικά θα μείνει λίγες μέρες σε καραντίνα λόγω υγειονομικού πρωτόκολλου για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κάποια πτέρυγα όπου θα μοιράζεται το κελί του με άλλους κρατούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Φιλιππίδης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι δεν θα προφυλακιστεί.

Στις πρώτες του ώρες στο κελί, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ρώτησαν αν είναι καλά εκείνος φέρεται να απάντησε:

«Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε ο δεύτερος ηθοποιός και σκηνοθέτης που πέρασε το κατώφλι του φυλακών Τριπόλεως, στις οποίες κρατούνται άτομα τα οποία έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα. Ο πρώτος ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης, που αντιμετωπίζει βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση.

Πηγή: cnn.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X