ΑΕΚ κάνε αυτό που πρέπει απόψε και... τέλος! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ κάνε αυτό που πρέπει απόψε και... τέλος! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παίζει σήμερα το μέλλον της κόντρα στη Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την πλάτη στον τοίχο παίζει από τα τέλη Ιουλίου κιόλας η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (21:00, CosmoteSport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), την Βελέζ στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Στο πρώτο παιχνίδι, ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 2-1 έπειτα από μια πολύ κακή εμφάνιση, αλλά και ένα τραγικό διαιτητικό λάθος που ακύρωσε γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το ξεκαθάρισε όσες περισσότερες φορές μπορούσε πως δεν του άρεσε τίποτα από το παιχνίδι στη Βοσνία, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στην πρόκριση αν οι παίκτες της δείξουν την απαραίτητη αυταπάρνηση και το πάθος καθώς ποιοτικά υπερτερούν. Ουδείς μπορεί να διανοηθεί πως η ευρωπαϊκή πορεία της Ενωση θα τελειώσει πριν καν μπει ο Αύγουστος.

Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και η ΑΕΚ χρειάζεται δύο γκολ για να πάρει την πρόκριση. Σε αυτή τη προσπάθεια, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ξανά την υποστήριξη του κόσμου τους μετά από 511 ημέρες.


Το πλάνο της ΑΕΚ

Οι Κώστας Γαλανόπουλος, Ζίγκα Λάτσι και Ολεγκ Νταντσένκο είναι οι μοναδικές απουσίες της Ενωσης για το σημερινό παιχνίδι.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σκοπεύει να παρατάξει διάταξη 4-2-3-1 στο ματς με τους Βόσνιους. Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης δεξί μπακ, ο Τζαβέλλας με τον Βράνιες στα στόπερ, ο Λε Ταλέκ με τον Σιμάνσκι στον άξονα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ο Τάνκοβιτς αριστερά, σε θέση «10» ο Μάνταλος και ο Αραούχο στην αιχμή του δόρατος.

Ο Μιλόγεβιτς πάντως έχει στο πλάνο του ότι αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ματς να βρει γκολ, θα έχει τον Ανσαριφάρντ με τον Αραούχο στο δίδυμο της επίθεσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.


Το πλάνο της Βελέζ

Η Βελέζ έχει έρθει με μεγάλες φιλοδοξίες στην Ελλάδα μετά την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι και φυσικά πιστεύουν στην πρόκριση όπως δηλώνουν προπονητής και παίκτες.

Οι Βόσνιοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μπογκντάνοβιτς, Όβτσινα, Ίσιτς, Ζελίκοβιτς, Φερέιρα, Ράντοβατς, Πρσες, Χασάνοβιτς, Τσόσιτς, Μπραντάο και Ζαΐμοβιτς.


Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Βελέζ

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κέβιν Κλάνσι από την Σκωτία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΓκίτσι και Καρ, ενώ τέταρτος θα είναι ο ΜακΛίν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X