Με Τάνκοβιτς αριστερά η ΑΕΚ κόντρα στην Βελέζ

Με Τάνκοβιτς αριστερά η ΑΕΚ κόντρα στην Βελέζ
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιλέγει τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς για το αριστερό άκρο της επίθεσης κόντρα στην Βελέζ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι το νέο πρόσωπο που ετοιμάζει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την επίθεση της ΑΕΚ κόντρα στην Βελέζ.

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για το πλάνο του Μιλόγεβιτς κόντρα στους Βόσνιους και στόχος του είναι τα γκολ για να φτάσει η ΑΕΚ στο επιθυμητό σκορ πρόκρισης, καθώς χρειάζεται 2 τέρματα διαφορά. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς λοιπόν μετά το μισάωρο που έπαιξε στο Σεράγεβο στην ήττα με 2-1, ετοιμάζεται για το αρχικό σχήμα στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Ο Μιλόγεβιτς θέλει μεγαλύτερη ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και αποτελεσματικότητα σε σχέση με τον Χρήστο Αλμπάνη που έκανε καλή προετοιμασία αλλά στο πρώτο ματς απογοήτευσε.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας της Ενωσης τα πράγματα είναι πάνω-κάτω δεδομένα. Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης και Μιτάι στα δύο άκρα της άμυνας, ο Βράνιες με τον Τζαβέλλα στα στόπερ, ο Λε Ταλέκ με τον Σιμάνσκι στον άξονα, ο Γκαρσία δεξί εξτρέμ, ο Μάνταλος σε ελεύθερο ρόλο και ο Αραούχο σε θέση φορ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X