ΑΕΚ: 11άδα με Μιτάι, οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: 11άδα με Μιτάι, οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και όσα σκέφτεται και δείχνει μία ημέρα πριν το ΑΕΚ-Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καλείται να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφοράς για να πάρει την πρόκριση, μπροστά στον κόσμο της μετά από 1,5 χρόνο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προφανώς και δεν έχει κατασταλάξει στην 11άδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τους Βόσνιους. Για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Μάριος Μιτάι δείχνει να παίρνει κεφάλι έναντι του Λόπες, με τον Σέρβο τεχνικό να εμπιστεύεται τον νεαρό διεθνή Αλβανό αμυντικό. Για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας ο Μιλόγεβιτς σκέφτεται το 4-2-3-1 με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Τζαβέλλα με τον Βράνιες στα στόπερ, τον Λε Ταλέκ με τον Σιμάνσκι στον άξονα, τον Γκαρσία δεξί εξτρέμ, τον Τάνκοβιτς ή τον Αλμπάνη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, δεκάρι τον Μάνταλο και τον Αραούχο φορ.

Ο Μιλόγεβιτς πάντως έχει στο πλάνο του ότι αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ματς να βρει γκολ, θα έχει τον Ανσαριφάρντ με τον Αραούχο στο δίδυμο της επίθεσης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X