Σεβίλλη και Χέρτα για Μπόατενγκ

Σεβίλλη και Χέρτα για Μπόατενγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ κυκλοφορεί… ελεύθερος στην αγορά αφού δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου και το όνομά του «παίζει» σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Δύο από αυτές που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και μάλιστα δείχνουν «ζεστές» για την απόκτησή του είναι οι Σεβίλλη και Χέρτα.

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Κουντέ στην Τσέλσι και αναζητά τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας, βλέποντάς τον στο πρόσωπο του πολύπειρου Γερμανού στόπερ.

Την ίδια ώρα, η Χέρτα δείχνει φέτος πως θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα έχει υψηλούς στόχους, με τον νέο τεχνικό της διευθυντή, Φρέντι Μπόμπιτς, να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ανάμεσα στις δύο, η Σεβίλλη, πάντως, μοιάζει το φαβορί για να τον αποκτήσει καθώς έχει το… προνόμιο να αγωνίζεται στο Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X