Ερικσεν: Στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα -Κρίσιμη εξέταση για το αν θα επιστρέψει στη δράση

Ερικσεν: Θα παίξει στην Serie A μόνο αν βγάλει τον απινιδωτή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε ήδη 1,5 μήνας από το εφιαλτικό περιστατικό της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο «Parken Stadium».

Ο Δανός χαφ αφού ξεπέρασε σαν από θαύμα τον κίνδυνο για τη ζωή του χάρη στην άμεση κινητοποίηση των γιατρών και των συμπαικτών του, πέρασε ένα διάστημα στη νοσηλευτική μονάδα του νοσοκομείου Rigshospitalet και μετά το εξιτήριο συνέχισε την αποθεραπεία του στο σπίτι, περνώντας παράλληλα στιγμές ξεκούρασης δίπλα στη σύζυγο και τη μικρή του κόρη στην Κοπεγχάγη.

Πλέον, ο 29χρονος αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία και το Μιλάνο την επόμενη εβδομάδα όπως μεταδίδει το «Sky Sports», όπου θα δει ξανά τους συμπαίκτες του και θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων που θα είναι καθοριστικές για το αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το ιατρικό τιμ του κλαμπ πρόκειται να εξετάσει τα αίτια που προκάλεσαν την κατάρρευση του μέσα από εξονυχιστικό καρδιακό check-up, όπως και την κατάσταση της καρδιάς του με τον βηματοδότη που του χορηγήθηκε.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η εμφύτευση του απινιδωτή στον Έρικσεν μετά την καρδιακή ανακοπή αντιτίθεται με το νομικό πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος και αν οι γιατροί κρίνουν ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί χωρίς τη χρήση του, τότε αυτόματα θα αποτελέσει παρελθόν από τους Νερατζούρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X