Φάκελος «ΑΕΚ χάντμπολ»: «Φουλάρει» για ακόμη 2 ξένους παικταράδες- Δίνει ύψος και δύναμη στο ρόστερ!

Τα έξαλλα πανηγύρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δυναμώνει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους Μπάμπη Δομπρή και Ανδρέα Αραπακόπουλο ανακοίνωσε η ΑΕΚ, προχωρώντας το πλάνο της για την στελέχωση και ενδυνάμωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η «Ένωση» μετά το φετινό τρεμπλ έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη καθώς εκτός από τον δεδομένο στόχο του νταμπλ στην Ελλάδα έχει μπροστά της την μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση των ομίλων του EHF European League. Η αποχώρηση των δύο παικτών έγκειται στον γενικότερο σχεδιασμό του τμήματος που θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με διαφορετικού στυλ παίκτες. Αναφορικά με τον Δομπρή ο οποίος ήταν τρίτος πλέι μέικερ πίσω από τους Μόγια και Λέμος, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να προωθήσουν και τα δικά τους παιδιά που έχουν αφήσει μεγάλες υποσχέσεις με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους όπως είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης και ο Μιχάλης Στάθης, που είναι από τις πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους αθλητές της γενιάς τους.

Στη θέση του Αραπακόπουλου που ήδη υπάρχουν οι Πλάθα και Παπαδιονυσίου η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ενός ποιοτικότερου ξένου αμυντικού που θα δώσει ύψος στην άμυνα της ομάδας, ενώ θα ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και ο πολύ εξελίξιμος Δικαιούλιας. Επιπλέον εκτός από τον ξένο αμυντικό η διοίκηση κινείται και για έναν ξένο αριστερόχειρα ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον πήχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα επιδιώξει να κάνει ξανά την έκπληξη στην Ευρώπη.

Η διοίκηση του τμήματος σε συνεργασία πάντα με το προπονητικό team κινούνται ώστε να ενισχύσουν το τμήμα με τον καλύτερο τρόπο, με προσεγμένες κινήσεις που θα δώσουν στην ομάδα στοιχεία που της έλειπαν από το φετινό παιχνίδι, ύψος και δύναμη. Να θυμίσουμε πως έχουν αποκτηθεί ήδη οι δύο τερματοφύλακες, Πέτρος Μπουκοβίνας και Γκόραν Άντζελιτς και ο δεξιός ίντερ Θέμης Ηλιόπουλος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X