Ντούντιτς: «Υπό πίεση η ΑΕΚ-Τα πρώτα 20 λεπτά θα είναι κρίσιμα στη ρεβάνς»

Εικόνες πριν από τη σέντρα του Βελέζ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Βελέζ Μόσταρ ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ, είναι το φαβορί, ωστόσο είναι και η ομάδα που βρίσκεται υπό πίεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (21:00) στο ΟΑΚΑ τη Βελέζ και καλείται να κάνει το καθήκον της, να ανατρέψει την ήττα 2-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Βέβαια, σύμφωνα με τον προπονητή των Βόσνιων, η ΑΕΚ βρίσκεται υπό πίεση και πολλά θα εξαρτηθούν σχετικά με την πρόκριση, από το τι θα συμβεί στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φέντα Ντούντιτς:

«Είναι υπό πίεση η ΑΕΚ», σημείωσε αρχικά, ενώ συνέχισε:

«Μετά την κλήρωση θεωρήθηκαν το απόλυτο φαβορί, και κοιτούσαν ακόμη και με ποια ομάδα θα παίξουν στον 3ο προκριματικό γύρο. Τώρα βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου πρέπει να σκεφτούν το πρώτο παιχνίδι. Φυσικά θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν, ειδικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, για να βρουν 1 γκολ όσο το συντομότερο δυνατό.

Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό πώς θα αντιδράσουμε σε αυτό το σημείο του αγώνα. Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες της ΑΕΚ απειλούσαν σχεδόν κάθε φορά, σουτάροντας προς το τέρμα μας.

Εμείς, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο μας όπως στο πρώτο παιχνίδι, όσο μας επιτρέπει ο αντίπαλος. Τα πρώτα είκοσι λεπτά θα μπορούσαν να είναι κρίσιμα, αν καταφέρουμε να υπομείνουμε τότε έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε», είπε ο Ντούντιτς πριν την αναχώρηση της Βελέζ για την Αθήνα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X