Υπάρχει αγωνία, ανησυχία, αλλά τώρα πρέπει να γίνει η δουλειά

Υπάρχει αγωνία, ανησυχία, αλλά τώρα πρέπει να γίνει η δουλειά
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος τα... βάζει κάτω για το ματς με την Βελέζ και τον πρόωρο προβληματισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δυστυχώς δεν μας προσφέρει μία ρεβάνς με ψυχολογική ασφάλεια. Θα μου πείτε πότε την είχαμε, για να την έχουμε τώρα…

Είμαι ένας από αυτούς που θεώρησαν ότι και η πλειοψηφία του περσινού ρόστερ θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση με την Βελέζ από το πρώτο ματς. Το χορτάρι μας διέψευσε. Μάλλον το ίδιο πίστεψε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος για την ρεβάνς αλλάζει την βάση της 11άδας, βάζει 4 μεταγραφές μέσα και δεν αποκλείεται να αλλάξει είτε σχηματισμό, είτε και το αριστερό εξτρέμ (Τάνκοβιτς αντί Αλμπάνη). Και ο ίδιος προφανώς έχει την ίδια ανησυχία με εμάς πια, μετά από όσα είδε και έγινε έξαλλος.

Η ΑΕΚ ναι είναι πολύ καλύτερη και «γεμάτη» ομάδα από την Βελέζ, αλλά τα παραδείγματα εκπλήξεων είναι αμέτρητα τόσα χρόνια. Και ειδικότερα μετά από νίκη του αουτσάιντερ στο πρώτο ματς, με το φαβορί να θέλει πια 2 γκολ διαφορά για την πρόκριση. Υπάρχει αγωνία ναι, υπάρχει ανησυχία ναι, αλλά με οποιοδήποτε τρόπο ο στόχος αύριο βράδυ είναι να γίνει η δουλειά. Να προκριθεί η ΑΕΚ και… τέλος.

Και το άγχος πλέον δεν θα περιορίζεται στο χορτάρι και στα… σπίτια. Επιστρέφει μαζί με τον κόσμο και η πίεση της εξέδρας, αλλά και το push που μπορεί να σου δώσει αυτή σε κρίσιμα σημεία. Είναι πάντα διπλή η «ανάγνωση», αλλά πλέον πρέπει να συνηθίσουμε ότι τέλος οι άδειες εξέδρες και η κανονικότητα επιστρέφει. Ισως στο τέλος ο 1,5 χρόνος χωρίς οπαδούς, να έκανε κακό στην ΑΕΚ των πολλών αποτυχιών που συνήθισε στα άσχημα αποτελέσματα.


Για το αυριανό ματς οι αναλύσεις στα Σπάτα έχουν ξεπεράσει το συνηθισμένο. Τα meeting του Μιλόγεβιτς και του τιμ του, με τους παίκτες είναι συνεχή. Διότι ο Σέρβος κόουτς ανησυχεί, δεν είναι σίγουρος για την ομάδα του και το πως θα ανταποκριθεί αυτή. Οι 4 μεταγραφές που θα μπουν μπορούν να κλείσουν τις «τρύπες», αλλά δεν θα αλλάξουν την ΑΕΚ συνολικά και όπως περιμένουμε όλοι. Και το επόμενο… κακό είναι ότι σε περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ, σε μία εβδομάδα με την Ελφσμποργκ εκτός έδρας, ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος, αλλά οι λύσεις που θα έχει ο προπονητής θα είναι ίδιες. Μεταγραφές δεν προβλέπονται τόσο άμεσα και επίσης δεν φαίνεται να είναι τόσο… άμεσα έτοιμοι για να μπουν στην ομάδα με 1-2 προπονήσεις.

Και για να τα λέμε όλα, περιμένω και από τον Μιλόγεβιτς να δω μία πιο έτοιμη ομάδα και τον ίδιο να κάνει παρεμβάσεις που θα δίνουν ενέργεια στην ομάδα και θα είναι στοχευμένες πάνω στο πρόβλημα που παρουσιάζεται. Κάτι που δεν είδα στην Βοσνία, αλλά έχει πολλές πολλές δικαιολογίες.

Η ΑΕΚ από νωρίς φέτος δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας της. Μετά από μία τριετία σερί αποτυχιών στην Ελλάδα, εδώ που «πονά» περισσότερο όταν βλέπεις τον αντίπαλο σου να πανηγυρίζει, να εξελίσσεται, να κάνει καλά deals και εσύ να μένεις πολλές φορές στάσιμος στις εμμονές μίας διοίκησης που δίνει χρήματα, αλλά δεν λέει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής σχεδόν σε όλους τους τομείς της ΠΑΕ και αυτό με απόλυτη ευθύνη του αφεντικού της. Αυτή είναι μία μεγάλη κουβέντα, που πρέπει κάποια στιγμή να γίνει με ρεαλισμό και ειλικρίνεια.

Μέχρι τότε πρέπει να κάνει τη δουλειά η ΑΕΚ του Μιλόγεβιτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X