ΑΕΚ για Ελίασον: «Δύσκολη περίπτωση, δεν τον δίνει η Νιμ -Τσεκάρονται και άλλες περιπτώσεις»

ΑΕΚ για Ελίασον: «Δύσκολη περίπτωση, δεν τον δίνει η Νιμ -Τσεκάρονται και άλλες περιπτώσεις»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως είναι το... τοπίο στην περίπτωση του Νίκλας Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Νίκλας Ελίασον ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

O 25χρονος Σουηδός ανήκει στη γαλλική Νιμ μέχρι το 2023 και θέλει να αποχωρήσει, μετά τον υποβιβασμό της γαλλικής ομάδας στην Ligue 2. Και ως εκ τούτου, έχει μπει στη λίστα της ΑΕΚ.

Ωστόσο, πρόκειται για μια περίπτωση πολύ δύσκολη και στην παρούσα φάση η Νιμ δεν σκέφτεται με τίποτα να τον παραχωρήσει (τον είχε αποκτήσει από την Μπρίστολ Σίτι 3 εκατ. ευρώ), όπως ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Φυσικά, η Ενωση δεν πρόκειται να μείνει μόνο στον Ελίασον και εδώ και πολύ καιρό τσεκάρονται και άλλες περιπτώσεις.

Όπως και να χει, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει για την ΑΕΚ κάτι το άμεσο ή το πολύ προχωρημένο για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, παρά μόνο περιπτώσεις που εξετάζονται από τη λίστα που υπάρχει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X