ΑΕΚ: Έτσι γυρίζει ο κόσμος στις εξέδρες -Τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι φίλαθλοι (ΦΩΤΟ)

Ο λαός της ΑΕΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο πάρτι της Τρίτης!
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά όσα ισχύουν για την την είσοδο του κόσμου στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (21:00) στο ΟΑΚΑ τη Βελέζ και καλείται να κάνει το καθήκον της, να ανατρέψει την ήττα 2-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς η ΠΑΕ με σχετική ανάρτηση ενημέρωσε τον τρόπο, με τον οποίο ο κόσμος της ΑΕΚ θα επιστρέψει στο γήπεδο μετά από 511 ημέρες.

Σύμφωνα με το έντυπο που δημοσίευσε στα Social Media, οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 και γίνεται ταυτόχρονα παράκληση για έγκαιρη προσέλευση του κόσμου, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο τυχών συνωστισμός.

Από εκεί και έπειτα όσοι είναι από 15 ετών και άνω,  οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Η ηλικιακή ομάδα 12-15 πρέπει να προσκομίσει PCR Test εντός εβδομήντα δύο ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τέλος, όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να φορούν μάσκα, να κρατούν αποστάσεις 2 μέτρων και να αποφύγουν κάθε συνωστισμό.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έτσι γυρίζει ο κόσμος στις εξέδρες -Τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι φίλαθλοι (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X