ΑΕΚ: Εφυγε από τη ζωή ο Σάκης Κυριακόπουλος -Συνεργάτης από το Δίκτυο Ακαδημιών

ΑΕΚ: Εφυγε από τη ζωή ο Σάκης Κυριακόπουλος -Συνεργάτης από το Δίκτυο Ακαδημιών
Photo Credits: INTIME

Ο Σάκης Κυριακόπουλος που συνεργάζονταν με το δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ έφυγε από τη ζωή, από τροχαίο δυστύχημα, όντας μόλις 50 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών άφησε ο Σάκης Κυριακόπουλος, που ήταν ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους συνεργάτες της, στο δίκτυο των ακαδημιών της ομάδας.

Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ ενημέρωσε για τον χαμό του και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ

«Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια ενός από τους παλαιότερους και σημαντικότερους συνεργάτες της. Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ερμή Ανω Λιοσίων Σάκης Κυριακόπουλος έχασε χθες τη ζωή του σε ηλικία 50 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, αφήνοντας πίσω σύζυγο και δύο παιδιά.

Ηταν ο υπεύθυνος ενός πολύ δραστήριου αθλητικού οργανισμού στη Δυτική Αττική, στον οποίο διδάσκονται το ποδόσφαιρο περίπου 300 παιδιά. Ο Ερμής Ανω Λιοσίων είναι μία από τις πρώτες ομάδες που εισήλθαν πριν από επτά χρόνια στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ και η συνεργασία μας με τον συγκεκριμένο σύλλογο ήταν και είναι υποδειγματική.

Ο Σάκης Κυριακόπουλος και οι συνεργάτες του είχαν οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια μία σχέση άριστης συνεργασίας αλλά και φιλίας με τους υπεύθυνους της κεντρικής Ακαδημίας της ΑΕΚ. Η απώλεια του είναι ένα σοκ για όσους είχαμε τη χαρά να τον γνωρίζουμε.

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος και ήδη σχεδιάζει δράσεις για να τιμήσει τη μνήμη του συμβολικά αλλά και ουσιαστικά.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X