Φουλ για Ελίασον η ΑΕΚ!

Φουλ για Ελίασον η ΑΕΚ!

Ο Νίκλας Ελίασον, όπως όλα δείχνουν, είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για τη θέση του αριστερού εξτρέμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκλας Ελίασον της Νιμ αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ για την θέση στα αριστερά της επίθεσης.

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ», ο Σουηδός εξτρέμ, είναι 26 ετών και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Νιμ, η οποία τον αγόρασε από την Μπρίστολ Σίτι με 3 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι.

Η χρονιά που μας πέρασε, ήταν αρκετά καλή για το μεταγραφικό στόχο της «Ενωσης», σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δεν ήταν και τόσο καλή σε ομαδικό.

Αυτό καθώς, ο Σουηδός κατέγραψε 33 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα, όμως η ομάδα του υποβιβάστηκε.

Έτσι, η ΑΕΚ θέλησε να κάνει την κίνησή της και αρχικά προσέγγισε την Νιμ, με σκοπό να πάρει τον παίκτη δανεικό, όμως η πρόταση απορρίφθηκε. Το δημοσίευμα αναφέρει πάντως πως η «Ένωση» έκανε… ρελάνς και απάντησε με πρόταση αγοράς, κάτι που δείχνει πόσο θέλει τον διεθνή Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Είναι πολύ θετικό σε αυτή την υπόθεση πως η ΑΕΚ, έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του και το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση της ομάδας του.

Ακόμη ένα θετικό, είναι πως ο Ελίασον έκανε κανονικά προετοιμασία και ήδη έχει αγωνιστεί και σε ένα επίσημο παιχνίδι με τη Νιμ. Επομένως, αν κλείσει το deal θα έρθει πανέτοιμος για να ενταχθεί στο κιτρινόμαυρο σύνολο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως δεν μιλάμε για μία εύκολη περίπτωση, αφού υπάρχουν κι άλλες ομάδες στο κάδρο ενώ και η Γαλλική ομάδα δεν έχει ακόμη αποφασίσει 100% πως θα αποχωριστεί έναν παίκτη που της είναι απαραίτητος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X