Εδωσε... δικαιώματα η ΑΕΚ: Το 73% των φίλων της Βελέζ πιστεύουν σε πρόκριση στο ΟΑΚΑ!

Εδωσε... δικαιώματα η ΑΕΚ: Το 73% των φίλων της Βελέζ πιστεύουν σε πρόκριση στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Αισιόδοξοι οι Βόσνιοι μετά το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ΑΕΚ στο Σαράγεβο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK προετοιμάζεται για τη κρίσιμη ρεβάνς με την Βελέζ την Πέμπτη (21:00) στο ΟΑΚΑ για τον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Η Ενωση που ήταν απογοητευτική στο Σαράγεβο, καλείται να ανατρέψει την ήττα με 2-1 και με τους νέους κανονισμούς θα πρέπει να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στον Γ’ γύρο, όπου περιμένει η Ελφσμποργκ.

Σύμφωνα με τα βοσνιακά ΜΜΕ, η αντίπαλος της ΑΕΚ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, χωρίς προβλήματα και μάλιστα, οι δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι (Ράντοβατς και Ζβόνιτς) θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού της Βελέζ.

Παράλληλα, η ψυχολογία των Βόσνιων μετά την απρόσμενη νίκη την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στα ύψη, τόσο στους παίκτες, όσο και στον κόσμο.

Μάλιστα, αυτή η αισιοδοξία αποτυπώνεται και στη δημοσκόπηση που έβαλε ιστοσελίδα «sportsport.ba», για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.

Το 57% του κόσμου πιστεύει ότι η Βελέζ θα φύγει με το «Χ» και την πρόκριση από το ΟΑΚΑ, το 16% ότι θα ντουμπλάρει τις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ, 14% ότι η Βελέζ θα αποκλειστεί δύσκολα και 13% ότι θα γνωρίσει βαριά ήττα από την Ενωση.

Όπως και να χει, η ΑΕΚ με την κακή της εμφάνιση στο Σαράγεβο, έδωσε δικαιώματα στους Βόσνιους και πλέον θα πρέπει να… απαντήσει την Πέμπτη, να κερδίσει και να συνεχίσει στην Ευρώπη.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X