Χαρδαλιάς για φωτιά σε Σταμάτα και Ροδόπολη: «Παραμένουν διάσπαρτες εστίες – Τέσσερις προσαγωγές»

Ετσι θα γίνει το άνοιγμα της εστίασης την Δευτέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, το μέτωπο της φωτιάς είναι σε ύφεση και η κατάσταση βελτιωμένη, ωστόσο παραμένουν πολλές διάσπαρτες εστίες.

Όπως ενημέρωσε δε, στον απόηχο των καταγγελιών κατοίκων της περιοχής για εμπρησμό, οι αρχές έχουν προβεί σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων.

«Οι ανακριτικές αρχές ερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, πολύ σύντομα θα καταλήξουν σε συμπεράσματα» ενημέρωσε σχετικά από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ειδικότερα ότι η κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς είναι αυτή τη στιγμή καλύτερη και υπογράμμισε ότι οι προσπάθειες πυρόσβεσης συνεχίζονται ενώ ανακοίνωσε και ότι έγιναν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό. Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τόνισε ότι η συνεργασία των Αρχών υπήρξε πολύ καλή και ζήτησε από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αυτές τις μέρες.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X