Η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές άμεσα, αλλά δεν φαίνεται να το καταφέρνει

Η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές άμεσα, αλλά δεν φαίνεται να το καταφέρνει
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει πως αρχίζει να χάνει σε πιθανότητες το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί η ΑΕΚ ενισχυμένη απέναντι στην Έλφσμποργκ, εφόσον περάσει την Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο προσκήνιο όλο το ενδιαφέρον εντός ΑΕΚ πέφτει φυσικά στην ρεβάνς της Πέμπτης (21:00) με την Βελέζ στο ΟΑΚΑ.

Στο παρασκήνιο, γίνεται προσπάθεια να τρέξουν οι μεταγραφικές προτεραιότητες που έχει αυτή την στιγμή η Ένωση. Δηλαδή οι κινήσεις για αριστερό εξτρέμ και δεξί μπακ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρά την κινητικότητα που υπάρχει, δεν φαίνεται να είμαστε κοντά στο να γίνει κάτι συγκεκριμένο τα αμέσως επόμενα 24ωρα. Δεδομένα εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε εξελίξεις πριν την Βελέζ κι από κει και πέρα πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει με τις περιπτώσεις που έχουν επικεντρωθεί στην ΑΕΚ και για τις οποίες ακόμη είναι σε αναμονή εξελίξεων.

Φαίνεται να υπάρχει μια περίπτωση αριστερού εξτρέμ που απασχολεί καιρό και είναι και η πιο δύσκολη, για την οποία υφίσταται κλίμα αναμονής για οριστικές εξελίξεις άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X