Τσέλσι: Συμφώνησε με τον Κουντέ, απομένει η Σεβίλλη

Τσέλσι: Συμφώνησε με τον Κουντέ, απομένει η Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στη μεταγραφή του Ζιλ Κουντέ βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία απέσπασε τη θετική απάντηση του Γάλλου αμυντικού και μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για το ποσό της μετακίνησής του.

Η πρώτη μεταγραφή για την Τσέλσι στο φετινό παζάρι πλησιάζει και θα έχει το όνομα του Ζιλ Κουντέ. Ο Γάλλος αμυντικός ήταν εδώ και καιρό η Νο1 περίπτωση στη λίστα των Μπλε για τη θέση του στόπερ και όπως αναφέρει το ιταλικό «Sky Sport», είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε, έχοντας ως πρώτο στόχο ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Πλέον, το deal θα κριθεί στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων. Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, όμως, δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη δεν αποκλείεται να σημειωθεί πρόοδος τις επόμενες μέρες και να «κλείσει» οριστικά η μετακίνησή του στην αγγλική πρωτεύουσα, βάζοντας «φρένο» στις ορέξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον είχε στο στόχαστρο τους τελευταίους μήνες ανεξαρτήτως της υπόθεσης Βαράν.

O 22χρονος διεθνής, ο οποίος αγωνίζεται τόσο σε σχήμα με δύο αμυντικούς όσο και σε τριάδα ή ακόμη και πλάγιος μπακ, μετακόμισε στους Ανδαλουσιανούς από τη Μπορντό το 2019 έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ (86 συμ/2 γκολ) και είναι σίγουρο ότι η «μετρ των πωλήσεων» Σεβίλλη θα αξιώσει πάνω από τα διπλά από την Τσέλσι για να τον παραχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X