Κλήρωση Super League: Ο «εκλεκτός» από τους… 1.200 συνδυασμούς

Κλήρωση Super League: Ο «εκλεκτός» από τους… 1.200 συνδυασμούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία χρόνια η διαδικασία της κλήρωσης στη Super League έχει αλλάξει, συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο που είχαμε συνηθίσει.

Το ανακάτεμα στα μπαλάκια έχει αντικατασταθεί από ένα πρόγραμμα που τρέχει διάφορους κλειδαρίθμους, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των ομάδων, όπως για παράδειγμα ένα ευνοϊκότερο πρόγραμμα χωρίς ντέρμπι στο ξεκίνημα της χρονιάς που υπάρχουν και μαζεμένες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στη χτεσινή εκδήλωση για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Η κλήρωση ολοκληρώθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που ως διαδικασία μοιάζει πιο άχαρο, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο πρακτικό.

Ο υπολογιστής τρέχει έναν αλγόριθμο που δεν κάνει λάθος, επιλέγοντας έναν από τους πάρα πολλούς διαθέσιμους συνδυασμούς βάσει των κλειδαρίθμων. Στη χτεσινή κλήρωση ο «εκλεκτός» συνδυασμός διαλέχθηκε από 1200 πιθανούς συνδυασμούς.

Ευχής έργον θα είναι αντίστοιχη αποτελεσματικότητα να δείξουν και οι ομάδες της Super League για να κλείσουν το ανοιχτό ζήτημα των τηλεοπτικών τους και να ξεκινήσει κανονικά η σεζόν στις 21 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X