Αρκουμανέας: «Περίπου 3.500 κρούσματα κορωνοϊού θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ»

Κορωνοϊός: 1.784 τα νέα κρούσματα, 39 νέοι θάνατοι, 367 διασωληνωμένοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίπου 3.500 κρούσματα κορωνοϊού θα ανακοινώσει σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, όπως δήλωσε, νωρίτερα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ανέφερε πως «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για αποκλιμάκωση της πανδημίας, αφού οι νοσηλείες στα νοσοκομεία έχουν αυξηθεί». Ωστόσο, σημείωσε πως λόγω του εμβολιασμού έχει μειωθεί ο αριθμός των εισαγωγών στις ΜΕΘ.

Έκανε λόγο για «τεράστια διαφορά» μεταξύ αυτού του κύματος και των προηγουμένων, καθώς καταγράφεται αύξηση των κρουσμάτων, αλλά δεν γίνεται το ίδιο με νοσηλείες και εισαγωγές σε ΜΕΘ. Πρόσθεσε πως αυτό αποτελεί απόδειξη του πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός.

Εκτίμησε πως και αυτή την εβδομάδα, όπως και την προηγούμενη, θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την τήρηση των μέτρων και την πορεία των εμβολιασμών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X