Ο Ολυμπιακός, ο Βράνιες και ο... Αρης!

Ο Ολυμπιακός, ο Βράνιες και ο... Αρης!

O Insider αποκαλύπτει τα... καμώματα του Ολυμπιακού για να μην έρθει ο Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και πως μπήκε στην μέση ο Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μανία καταδίωξης που έχουν για την ΑΕΚ στο λιμάνι, λέγεται πως ψάχτηκαν για να πάρουν τον Ογκνιεν Βράνιες και να τον δώσουν στον… Αρη.

Πάντα οι μεταγραφές κρύβουν εντυπωσιακές ιστορίες και είναι σύνηθες η μια ομάδα να ανταγωνίζεται την άλλη και να επιχειρεί να χαλάσει μια μεταγραφή. Αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Ολυμπιακό, ξεπερνά το όριο επιφυλακής και θα πρέπει να ψαχτούν λίγο στο λιμάνι. Σας είχαμε πει πριν από καιρό, για το μπάσιμο που επιχείρησαν στον Ολυμπιακό στον Τζαβέλλα και την προσπάθεια που κατέβαλλαν να μπλοκάρουν την κίνηση της ΑΕΚ για τον Εντσάμ.

«Χώθηκαν» για Βράνιες

Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε πως ο Ολυμπιακός επιχείρησε να «χωθεί» και στον Βράνιες. Μοιάζει απίστευτο, αλλά σύμφωνα με όσα μαθαίνω από ανθρώπους που ξέρουν καλά τα πράγματα, απόλυτα αληθινό. Οσο ο Βράνιες είχε τη δέσμευση με την Αντερλεχτ και οι Βέλγοι εύλογα έψαχναν να αποκομίσουν κάποια χρήματα, από τον Ολυμπιακό σκέφτηκαν να επωφεληθούν και να αποκτήσουν τον παίκτη με ποσό που δεν θα υπερέβαινε το 1 εκατ. ευρώ.

Θα αναρωτηθείτε τώρα, πως ο Βράνιες με όσα έχει σούρει στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να φορέσει τη φανέλα του; Δεν θα μπορούσε. Το ήξεραν καλά από τον Ολυμπιακό, αλλά τον προόριζαν για κάποιο φιλικό σωματείο, ας πούμε για την οικονομία της κουβέντας τον…Αρη.

Ετσι, πίστευαν πως θα μπορούσαν να επιφέρουν ένα τεράστιο επικοινωνιακό πλήγμα στην ΑΕΚ και βέβαια να της στερήσουν τη δυνατότητα να πάρει έναν εξαιρετικό στόπερ. Αλλά όλα πήραν το δρόμο τους και ο Βράνιες βρέθηκε εκεί που πρέπει και όχι εκεί που θα ήθελαν.

O Insider


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X