Ο Μιλόγεβιτς… φωτογράφισε Αραούχο φορ!

Ο Μιλόγεβιτς… φωτογράφισε Αραούχο φορ!
Photo Credits: INTIME

Η άσκηση τακτικής στα Σπάτα που φανέρωσε την σκέψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Πέμπτη δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς καλείται πολύ νωρίς στην σεζόν να κάνει ανατροπή για να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Conference League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την πολύ μέτρια και ανησυχητική εικόνα της ΑΕΚ στην Βοσνία, θα κάνει αρκετές αλλαγές στην 11άδα. Χθες σας αναφέραμε στο enwsi.gr για την είσοδο στην 11άδα των Στάνκοβιτς, Βράνιες, Λε Ταλέκ και Αραούχο. Ομως για τον «Τσίνο» έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αν θα είναι μοναδικός φορ στο 4-2-3-1 ή θα επιλεγεί δίδυμο στην επίθεση με Ανσαριφάρντ.

Ο Μιλόγεβιτς μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί σε δοκιμή 11άδας με διπλό στα Σπάτα. Ότι έχει δείξει είναι μέσω ασκήσεων τακτικής. Και μέχρι σήμερα – απομένουν δύο προπονήσεις – δείχνει ότι επιλέγει να μπει ο Σέρχιο Αραούχο στο βασικό σχήμα ως μοναδικός φορ. Κάτι που σημαίνει ότι μένει στον πάγκο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που σκόραρε 2 γκολ στο πρώτο ματς (μέτρησε το ένα).

Και αυτό διότι ο Σέρβος κόουτς θέλει μεγαλύτερη κίνηση, ταχύτητα και εκρηκτικότητα στην κορυφή της επίθεσης για να ανοίγει η αντίπαλη άμυνα και να μην κλείνεται. Στοιχεία που έχει ο «Τσίνο», σε σχέση με τον Ιρανό επιθετικό που έχει μεγαλύτερη ευχέρεια με το γκολ ως φορ περιοχής.

Πάντως, ακόμη και σε αυτό το σενάριο, δεν αποκλείεται στην εξέλιξη του ματς να δούμε δίδυμο Αραούχο-Ανσαριφάρντ αν η ΑΕΚ δεν έχει βρει τα γκολ που θέλει και ψάχνει σκορ πρόκρισης επί της Βελέζ.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X