Τούτσε: «Η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί, είναι έμπειρη ομάδα»

Τούτσε: «Η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί, είναι έμπειρη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Σεμίρ Τούτσε, παλιά δόξα της Βελέζ για τους αγώνες με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (21:00) την Βελέζ Μόσταρ στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Βοσνίων από τον αγώνα του Σαράγεβο.

Ο Σεμίρ Τούτσε, παλιά δόξα της Βελέζ, στην οποία αγωνίστηκε σε 173 αγώνες πετυχαίνοντας 55 γκολ από το 1981 μέχρι το 1989, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sportske.ba, στην οποία τονίζει πως παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ΑΕΚ ήρθε ανεπαρκώς προετοιμασμένη αλλά είναι επαγγελματίες. Δεν θα μπορούσε να παίξει καλύτερα γιατί η Βελέζ δεν της το επέτρεψε.

Επαιξαν όλοι υπέροχα, αλλά με εντυπωσίασε ο Πρσες. Οχι μόνο για το σουτ του στο 1-1, έπαιξε υπέροχα και το σουτ δεν ήταν συμπτωματικό. Επίσης ο Τσόσιτς, ο Οβτσινα και οι στόπερ ήταν εξαιρετικοί. Ο Μπραντάο έκανε καλή δουλειά και στη ρεβάνς θα βρει περισσότερους χώρους. Μη ξεχνάμε ότι η Βελέζ ήταν αποδυναμωμένη λόγω των απουσιών των Ζβόνιτς και Ράντοβατς.


Η ΑΕΚ ανήκει στην κατηγορία των μεγαλύτερων συλλόγων που έχει αντιμετωπίσει η Βελέζ. Παραμένει το φαβορί αλλά ο πρώτος αγώνας απέδειξε ότι δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί. Για μένα η Βελέζ είναι ήδη νικήτρια. Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, για μένα είναι ήρωες. Η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πιστεύω στον Φέντα Ντούντιτς και τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ένθερμοι αλλά δεν είναι καλύτεροι από της Βελέζ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X