Σακίρι: «Ενημέρωσα τη Λίβερπουλ πως θέλω να φύγω, θα μου άρεσε να παίξω στη Λάτσιο»

Σακίρι: «Ενημέρωσα τη Λίβερπουλ πως θέλω να φύγω, θα μου άρεσε να παίξω στη Λάτσιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον του έκανε ο Σερντάν Σακίρι, λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, έχοντας ήδη ενημερώσει τους Άγγλους.

Την καριέρα του μακριά από το Ανφιλντ θέλει να συνεχίσει ο Σερντάν Σακίρι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο Ελβετός σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό Μέσο «Corriere dello Sport» ανέφερε μάλιστα πως έχει ήδη ενημερώσει τη Λίβερπουλ για αυτή του την απόφαση.

Παράλληλα, o 29χρονος εξτρέμ είπε επίσης πως θα του άρεσε η προοπτική να αγωνιστεί στη Λάτσιο, η οποία είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

«Είπα στη διοίκηση της Λίβερπουλ ότι είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Αποδέχτηκαν την απόφασή μου και εξετάζουν τις προτάσεις. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ιταλία και θα μου άρεσε να παίξω στη Λάτσιο» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Σακίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X