ΑΕΚ: Οι 4 αλλαγές «κλειδιά» του Μιλόγεβιτς για την ρεβάνς με Βελέζ

ΑΕΚ: Οι 4 αλλαγές «κλειδιά» του Μιλόγεβιτς για την ρεβάνς με Βελέζ
Photo Credits: INTIME

Αλλάζει την ραχοκοκαλιά της ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να εξασφαλίσει την ανατροπή-πρόκριση την Πέμπτη το βράδυ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο πολύ νωρίς μέσα στο καλοκαίρι και καλείται την Πέμπτη (21:00) να κάνει την ανατροπή για την πρόκριση στον γ’ γύρο του Conference League.

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Βελέζ του Μόσταρ, η Ενωση έχασε 2-1 ούσα άκρως απογοητευτική. Τώρα η ΑΕΚ καλείται να κερδίσει με 2 γκολ και πάνω για να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελφσμποργκ που ήδη… προκρίθηκε.

Οι αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σκοπεύει να αλλάξει πολλά σε σχέση με το παιχνίδι στο Σαράγεβο. Συγκεκριμένα, θα διαφοροποιήσει την «ραχοκοκαλιά» της 11άδας. Δηλαδή, τερματοφύλακα, στόπερ, αμυντικό χαφ και επιθετικό. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα πάρει την θέση του Παναγιώτη Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, με τον Αυστριακό να είναι έτοιμος μετά το πρόβλημα τραυματισμού του. Στην ΑΕΚ περιμένουν άλλωστε πολλά από τον τερματοφύλακα για τον οποίο έκαναν μία σημαντική επένδυση τον Ιούνιο.


Στα στόπερ ο Ογκνιεν Βράνιες δεν… κρατιέται και είναι έτοιμος να βρεθεί στο πλάι του Γιώργου Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Ο Βόσνιος στόπερ αναμένεται να φέρει σκληράδα σε μια πολύ… soft άμυνα που δέχεται φάσεις και γκολ με κάθε πιθανό τρόπο. Με τον ίδιο ίδιο σκοπό θα μπει στην ενδεκάδα και ο Νταμιέν Λε Ταλέκ.


Ο Γάλλος κόφτης θα μπει στη θέση «6» αντί του Γεβγιέν Σάκχοφ που δεν είναι έτοιμος και κυρίως δεν είναι «κόφτης», αλλά αναγκάστηκε να μπει σε αυτή τη θέση λόγω των απουσιών των Σιμόες και Γαλανόπουλου. Στην επίθεση ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να φέρει στο αρχικό σχήμα τον Σέρχιο Αραούχο είτε μόνο του, είτε σε δίδυμο μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που είχε 2 γκολ με 2 επαφές στο πρώτο ματς της Βοσνίας.

Ο Μιλόγεβιτς αλλάζοντας αυτή την 4άδα στην ενδεκάδα ελπίζει να παρουσιάσει μία ΑΕΚ προφανώς καλύτερη, αλλά και έτοιμη από κάθε άποψη για την πρόκριση. Αν η Ενωση πιάσει τα… στάνταρ της, θα πάρει μία εύκολη πρόκριση. Αν όχι κινδυνεύει να βάλει… βόμβα στα θεμέλια της νέας προσπάθειας της πριν καν φύγει ο Ιούλιος.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X