Εμβολιασμοί: Σκέψεις να διεξάγονται μόνο με την ταυτότητα και χωρίς ραντεβού (VIDEO)

Εμβολιασμοί: Σκέψεις να διεξάγονται μόνο με την ταυτότητα και χωρίς ραντεβού (VIDEO)

Οι κυβερνητικές σκέψεις για τη συνέχιση των εμβολιασμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό των πολιτών με στόχο να χτιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα τείχος ανοσίας κατά της πανδημίας.

Η επιχείρηση για να πεισθούν και οι πλέον δύσπιστοι πολίτες συνεχίζεται τόσο μέσω των εκκλήσεων των στελεχών της κυβέρνησης, αλλά και από την Εκκλησία και από ανθρώπους με επιρροή στη νεολαία.

Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο εμβολιασμός χωρίς να απαιτείται νωρίτερα να έχει κλείσει ο πολίτης ραντεβού.


Αυτό που εξετάζεται λοιπόν, σύμφωνα με το iefimerida.gr, είναι να παρακαμφθεί η διαδικασία των ραντεβού και να μπορούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες να μεταβαίνουν στο εμβολιαστικό κέντρο που τους εξυπηρετεί και με την επίδειξη της ταυτότητάς τους να εμβολιάζονται.

Δεδομένου ότι τον Αύγουστο οι περισσότεροι βρίσκονται σε άδεια, η πρόσβαση και η διαδικασία του εμβολιασμού στα εμβολιαστικά κέντρα θα είναι ακόμα πιο εύκολη και ακόμα πιο γρήγορη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X