Ζαΐμοβιτς: «Ισχυρός αντίπαλος η ΑΕΚ, δύσκολη η αναμέτρηση της Αθήνας»

Ζαΐμοβιτς: «Ισχυρός αντίπαλος η ΑΕΚ, δύσκολη η αναμέτρηση της Αθήνας»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τζενάν Ζαΐμοβιτς ενόψει της ρεβάνς της Βελέζ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη την Βελέζ στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Βοσνίων από τον πρώτο αγώνα.

Ο Τζενάν Ζαΐμοβιτς, σκόρερ του δεύτερου γκολ για την ομάδα του Μόσταρ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα aljazeera.net, στην οποία τόνισε πως περιμένει μια δύσκολη ρεβάνς στην Αθήνα καθώς η ΑΕΚ είναι ισχυρός αντίπαλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε τρομερά ως ομάδα. Ολοι οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του Φέντα Ντούντιτς, ο οποίος μας ανέλυσε λεπτομερώς τους αντιπάλους. Το νικητήριο γκολ ήταν ανταμοιβή για την προσπάθεια όλης της ομάδας. Ηταν υπέροχο το συναίσθημα.


Εχουμε μεγάλο ρόστερ το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα του Conference League. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Επειδή κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, οι πιθανότητες να προκριθούμε είναι υψηλότερες.

Οι Ελληνες έχουν μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα αλλά τους εκπλήξαμε. Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα στην Αθήνα όπου θα πρέπει να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Οποιος παρακολούθησε τον αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ μπορεί να διακρίνει ότι το επίπεδο του βοσνιακού ποδοσφαίρου έχει ανέβει σε σχέση με το παρελθόν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X